Testimonials

Naja and Per Arne:"A big thank to Lena and photo assistant Bente for capturing our New York wedding.

They were both very professional, service minded and effective. The photographs tell the story of our day perfectly.

We honestly couldn´t be more pleased with the results. In addition to all this,

she has a great personality, and is so easy to work with. Thank you, Lena."


Danilella og Anders: " Bryllupet mitt var en dag jeg hadde sett frem til lenge, fra jeg har vært liten har jeg forestilt meg hvordan dagen skulle bli og hvordan jeg skulle dele denne spesielle dagen med mine nære og kjære. Bestemt i hvordan detaljer skulle være, lokaler skulle se ut og ikke minst kjolen.

En stor del av bryllupet er å bevare de gode minnene i bilder. Og bildene skulle ikke være dårlig.  Lena kapret de øyeblikkene som jeg både følte vi var i og de man ikke så. Stemning, glede, humor og den fantastiske dagen har hun klart å ramme inn i nydelige bilder som jeg ser på daglig for å mimre om en av de største begivenhetene i mitt liv.

Lena gjorde det veldig enkelt å samarbeide, hun kom med ideer, var godt forberedt til dagen og gjorde mine ideer om til virkelighet. Glad, tålmodig og ikke minst tøff dame som tok utfordringene på strak arm. Jeg vil for alltid være glad for at jeg valgte å bruke henne, min spesielle dag ble enda mer spesiell av at jeg nå kan sitte å bla i en bok med hundrevis av nydelige bilder som setter et smil på mitt ansikt hver gang.

Lena har foreviget vår største dag THE WEDDING DA på den best mulige måten. Ønsker du en fotograf som rammer inn dagen din så du kan nyte den i mange år etterpå? Det gjorde jeg også, og det fikk jeg. Lena vil være min faste fotograf til fremtidige begivenheter."

Tusen takk Lena <3


Gerd og familie: "Vår famile hadde gleden av å tilbringe en hyggelig ettermiddag med Lena for en leken foto session i ute naturen og på lekeplassen. Lena er gjennomgående positiv, fleksibel og behagelig å jobbe med - og svært tålmodig og varm overfor barna - noe som var viktig for oss. Hun har på forhånd tenkt ut mange gode og ulike idéer til ting vi skal gjøre, og tilpasser tempo og aktiviteter etter barnas behov. Vi valgte Lena etter gode referanser opplever at Lena er svært serviceminded og rask i sin oppfølging, både før og etter fotosesjonen. Vi er så fornøyd med resultatet og vil glede oss lenge over alle de flotte, lekne og skjønne bildene! Tusen takk, Lena! Vi kommer til å velge deg igjen, og snakke varmt om deg til mange!"


 

 

No comments yet.

Leave a comment!

Have an account? Log in

Your Email address will not be published.

Powered by PhotoDeck